Youth Cleanser Pencuci Muka Terbaik Untuk Semua Masalah Kulit

Anda sering bertukar-tukar pencuci muka kerana rasakan ia tidak sesuai dan tidak dapat menangani masalah kulit anda ? Anda dah cuba Shaklee Youth Cleanser ? Anda kena cuba. Ramai yang berpuas hati dengan pencuci muka dari bahan semulajadi ini dan telah terbukti boleh memberikan kesan yang sangat mengujakan dan terbaik untuk menyelesaikan semua masalah kulit.

 

Kenapa Shaklee Youth Cleanser Terbaik Untuk Semua Masalah Kulit ?

 

1. Diformulasi Dari Bahan-Bahan Semulajadi

Shaklee Youth Cleanser difomulasi dari bahan-bahan semulajadi dan ia dihasilkan setelah melalui bertahun kajian. Kajian yang dijalankan pula adalah yang dilakukan di dalam makmal, bukan sekadar survey dari pengguna. Keputusan dari kajian yang dilakukan adalah amat menakjubkan, dimana 2/3 dari wanita yang diuji mendapat kulit mereka sedekad lebih muda dari usia sebenar.

 

2. Pencuci Yang Berasaskan Gel

Pencuci yang berasaskan gel sebenarnya adalah pencuci terbaik untuk semua jenis kulit. Mengapa ia dikatakan terbaik untuk semua jenis kulit ? Ini kerana ia bertindak lembut terhadap kulit berbanding pencuci yang jenis foam. Jadi ia memang selamat dan sesuai untuk merawat semua masalah kulit anda kerana;

  • Kulit jenis sensitif sememangnya perlukan pencuci muka yang bertindak lembut. Jika anda mempunyai kulit sensitif dan anda salah menggunakan pencuci muka, kulit anda akan berasa pedih dan gatal.
  • Kulit jenis berminyak perlukan pencuci muka jenis gel yang boleh mengurangkan minyak, berbanding jenis foam yang bertindak menyingkirkan minyak sehingga kulit terasa kering.
  • Kulit jenis kering pula memang tidak sesuai menggunakan pencuci muka jenis foam, sebab ia akan lagi mengeringkan kulit.
  • Kulit jenis kombinasi pula biasanya mempunyai kulit berminyak dibahagian T-Zone dan kering di bahagian pipi dan dagu, jadi kulit jenis ini adalah paling sesuai mengunakan pencuci muka jenis gel.

 

Klik sini —>> 5 Cara Mudah Untuk Kenalpasti Jenis Kulit Anda

 

 

Shaklee Youth Cleanser Bukan Sekadar Mencuci !

Luminous Gel Oil Cleanser Youth ni bukan sekadar pencuci muka seperti pencuci muka lain yang banyak ada dipasaran. Tapi Luminous Gel Oil Cleanser ini boleh membekalkan nutrisi juga pada kulit anda. Sebab itu anda dapat rasakan kulit terasa lembap dan lembut sangat selepas di cuci. Jadi ia bukan sekadar pencuci yang boleh menghilangkan kotoran, minyak dan sel kulit mati pada wajah anda.

Ini dia bahan-bahan semualajadi yang diformulasikan bersama teknologi terkini untuk mencipta Shaklee Youth Cleanser.

VITAL REPAIR COMPLEX

Vital Repair Complex yang mempunyai pelbagai paten membantu memberikan nutrient anti-oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit juga membantu menggalakkan tumbesaran sel sihat

MUSCADINE GRAPE

Ia membekalkan Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent untuk membantu melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang saa menghalang kerosakan kolagen elastin

EKSTRAK ALGA HIJAU

Ekstrak Alga Hijau yang mempunyai paten untuk membantu memperhalus dan memberikan rasa lembut yang terbaik pada kulit wajah kita

 

Gabungan ketiga-tiga bahan ini berfungsi untuk:-

  • Melindungi dan memperbaiki sel kulit anda
  • Memberi nutrien kepada kulit anda
  • Membantu menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit anda

Dan ini mampu menjadikan kulit licin tanpa cela, cantik berseri dan paling best sedekad lebih muda !!

Testimoni Shaklee Youth Cleanser

 

 

Klik sini —>> Skincare Semulajadi Dan 100% Selamat Untuk Semua Jenis Kulit

Nak dapatkan Shaklee Youth Cleanser untuk merawat masalah anda ? Atau nak order satu set terus ? Boleh wasap saya untuk urusan pembelian.

 

Nurulaily Ishak

Shaklee ID : 1247606

Call/SMS/Whatsapp : 012-684 1829

Email : lailyishak79@gmail.com

Kawasan COD : Port Klang-Pandamaran-Kg Raja Uda-Bukit Tinggi Klang-Telok Gong-Sungai Udang-Klang-Shah Alam

Postage seluruh Malaysia

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge