Skincare Yang Semulajadi Dan Selamat Untuk Ibu Hamil

Penggunaan skincare yang mengandungi bahan kimia merbahaya boleh memudaratkan, apatah lagi sekiranya si pemakai sedang hamil. Bahaya bahan kimia dari skincare yang dipakai bukan sahaja memberi kesan kepada wanita tersebut, malah kepada bayi di dalam kandungan. Kenalpasti apakah ciri-ciri skincare yang semulajadi dan selamat untuk anda yang sedang hamil.

Tampil cantik dan menarik sememangnya idaman setiap wanita walaupun sedang berbadan dua. Namun ada sesetengah wanita mengalami perubahan pada kulit mukanya ketika hamil. Masalah kulit seperti kusam, kering, ditumbuhi jerawat, jeragat, gatal dan sebagainya. Antara puncanya adalah disebabkan perubahan hormon estrogen ketika hamil dan ia akan hilang selepas bersalin. Namun apa yang membimbangkan adalah kesan parut yang mengambil masa untuk hilang. Jadi takkan nak biarkan sahajakan. Kenalah cari skincare yang semulajadi dan selamat untuk merawat masalah ni secepat mungkin.

 

Apakah Ciri-ciri Skincare Yang Selamat Digunakan Untuk Ibu Hamil ?

Ibu-ibu hamil sebaiknya mengamalkan skincare dari sumber semulajadi, jadi tidak akan ada kesan buruk pada si ibu mahupun bayi yang bakal lahir. Jadi sini saya cadangkan YOUTH™ sebagai skincare yang wajib dimiliki oleh setiap wanita, tidak kira samada anda hamil atau tidak. Apa yang paling best adalah skincare YOUTH™ ini adalah bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya dan juga 100% Vegan.

Shaklee sangat komited dalam menjaga kualiti dan telah membuktikan produk YOUTH™  adalah :
 • Diuji oleh ahli dermatologi
 • Diuji oleh ahli oftalmologi
 • 100% vegan
 • Hipoalergenik
 • Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
 • Sesuai untuk kulit sensitive
 • Bebas ujian dan kekejaman terhadap haiwan

 

Dapatkan lebih info dan testimoni di sini –––>>>>> YOUTH™ Skincare 100% Semulajadi Dan Berkesan

YOUTH™ Diformulasi Tanpa Bahan Kimia

YOUTH™ dihasilkan tanpa perlu mengorbankan keselamatan pengguna dan ketulenan produk bagi menjaga keberkesanan produk. Tiada lansung 1500 bahan kimia terlarang yang boleh memberi kesan serta merosakan kulit dari dalam jika dibandingkan dengan produk lain. Pendek kata ianya dari sumber bahan semulajadi dan selamat, maka ia juga selamat jika digunakan oleh wanita hamil.

 

YOUTH™ Dari Sumber Semulajadi 100% Vegan

YOUTH™ adalah satu ciptaan yang diformulasi melalui kehebatan sains. Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH™ diformulasi secara saintifik bagi menangani pelbagai faktor penuaan termasuk akibat gaya hidup anda, kerosakan persekitaran dan penuaan semulajadi.

 • Muscadine Grape – Ramuan yang sama terdapat dalam Vivix Shaklee iaitu Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel.  Dalam masa yang sama berfungsi menghalang kerosakan kolagen dan elastin.

 • Lotus Japonicus – YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, bagi membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur.

 • Apple Stem Cell Extract – Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut dengan lebih lama.

 • Schisandra Chinensis Fruit Extract – Digunakan secara tradisional di China, Jepun dan Korea bagi melegakan dan menenangkan keradangan serta kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

 • Vital Repair+® Complex – Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

 

 

 

Nurulaily Ishak

Shaklee ID : 1247606

Call/SMS/Whatsapp : 012-684 1829

Email : lailyishak79@gmail.com

Kawasan COD : Port Klang-Pandamaran-Kg Raja Uda-Bukit Tinggi Klang-Telok Gong-Sungai Udang-Klang-Shah Alam

Postage seluruh Malaysia

Disclaimer Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. Produk-produk ini adalah makan tambahan yang membantu melengkapkan nutrisi yang diperlukan oleh badan juga membantu sistem badan berfungsi dengan lebih baik. Baca lebih lanjut

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge